Pohádková pocta JRPG zcela zdarma
Child of Light Novinka Pohádková pocta JRPG zcela zdarma

Pohádková pocta JRPG zcela zdarma

Ondřej Partl

Ondřej Partl

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One PlayStation PlayStation 3 Xbox Xbox 360 PlayStation Vita Vita

Království Lemurie potřebuje zachránit!

Reklama

Situace kolem COVIDu-19 stále neutuchá, a tak můžeme být rádi, že nás jednotliví vývojáři a vydavatelské společnosti v poslední době bombardují různými hrami, které si můžeme zcela bezplatně stáhnout a hrát. Dočkali jsme se tak třeba reimaginace Tomb Raidera z roku 2013 či bláznivé střílečky Goat of Duty.

A nyní by měli zpozornět všichni fanoušci JRPG a pohádek, jelikož Ubisoft skrze svoji platformu Uplay zcela zdarma rozdává kouzelné Child of Light.

V něm budete sledovat posmrtné příhody princezny Aurory, která se ocitne v magickém království Lemurie, jemuž nyní vládne Černá Královna (Black Queen), jenž uvěznila Měsíc, Slunce i Hvězdy. Vy se tedy společně se svým novým společníkem Igniculusem musíte vydat na nebezpečnou cestu za osvobozením celého království a definitivním poražením této zlé královny.

Samotný titul pak kromě příběhu zaujme i překrásným vizuálem, fenomenální hudbou a velice povedeným soubojovým systémem. Hra zároveň nabízí příjemný kooperační mód, kdy jeden hráč ovládá princeznu Auroru a druhý Igniculuse.

Čas na přidání titulu máte do 28. března.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama