Pohled do srdce války mezi epidemií, agenty a protivníky v The Division 2
The Division 2 Novinka Pohled do srdce války mezi epidemií, agenty a protivníky v The Division 2

Pohled do srdce války mezi epidemií, agenty a protivníky v The Division 2

Jakub Škrabana

Jakub Škrabana

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Po dosažení nejvyššího levelu zábava nekončí!

Reklama

Vizuálně propracovanější druhý díl The Division se nám ukázal nejprve na konferenci Microsoftu, kde zaujal svou krátkou ukázkou z hraní, zaměřující se na botanickou zahradu a přestřelku u spadlého letadla. Jak jsme si mohli všimnout, kromě zlepšené grafiky bylo vše při starém a změn se dočkalo jenom menu se zbraněmi. Z New York City se tedy přesouváme do zdevastovaného Washingtonu D.C., jenž bude plný nečekaných střetů s nepřítelem a místy i nádherným prostředím. Doufejme, že tým z Ubisoftu vyslyšel všechny negativní záležitosti a přinese nám méně stereotypní akce s propracovanějším příběhem.

Na dnešní tiskové konferenci ukázal Ubisoftu krátký film, představující zdevastované ulice hlavního města a tyranii, jež je třeba osvobodit. Město je plné války, zemřelých občanů a zvířat. Civilisté jsou bezmocní, mají strach ze svého života, a proto žijí v menších koloniích po celém městě. Je pouze na agentech, aby je zachránili a osvobodili od kolapsu společnosti.

Jakmile dosáhnete úrovně 30., cesta pro vás nekončí. Po dosažení maximálního levelu budete mít možnost zvolit si svou specializaci. Jedná se o ostrostřelce, demoličního nebo přeživšího. Tyto 3 zaměření s sebou přinesou nové modifikace, talenty a nástroje, včetně nových zbraní. Při dalším přizpůsobování svého agenta budete mít také přístup k bohatým zkušenostem PvP s úplně zrenovovaným prostředím Dark Zone. Ve hře se poprvé objeví i Raidy, což jsou náročné mise, testující dovednosti, komunikaci a týmovou práci těch nejlepších agentů.

Pohled do srdce války mezi epidemií, agenty a protivníky v The Division 2

Zatímco v první den od vydání bude k dispozici spousta obsahu, The Division 2 potvrdila nepřetržité aktualizace i se třemi expanzemi, které budou zcela zdarma. DLC zahrnou řadu misí zaměřených na příběh, rozšíření map a nové režimy. Do bety se můžete přihlásit už dnes.

The Division 2 vyjde 15. března 2019 na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama