Fall Guys: Ultimate Knockout Novinka Pohled do zákulisí vývoje Fall Guys: Ultimate Knockout

Pohled do zákulisí vývoje Fall Guys: Ultimate Knockout

David Bernard

David Bernard

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC

Návštěva studia Mediatonic seznamuje s nevšedním battle royalem.

Reklama

Tvůrci ze studia Mediatonic představují nové video, ve kterém se podíváme pod pokličku dnes vycházejícího battle royale titulu pro šedesát hráčů, který je hned na první pohled velmi netradiční. Na roztodivných překážkových dráhách budete o prvenství závodit buď sami nebo s přáteli. Vyhrát může avšak pouze jeden. Hra obsahuje mnoho módů, z nichž většina je určena pro jednotlivce. Nalezneme zde ale také několik týmových aktivit. I když se hra může na první pohled zdát poněkud infantilní, jedná se o místy až nervy drásající záležitost.

Při návštěvě studia padne řeč na zdroje inspirace, které k tvorbě hry vedly (např. proslulá a tvrdá japonská soutěž - Takešiho hrad). Podíváme se, jak se tvořily úrovně, vzhled postaviček a v neposlední řadě si poslechneme duchovního otce Fall Guys, Jeffa Tantona.

Fall Guys: Ultimate Knockout vychází již dnes, 4. srpna, a to na PC a PlayStation 4. Hru je možné zakoupit za cenu necelých 20 euro na Steamu. Pro předplatitele služby PlayStation Plus je hra obsažena v aktuální nabídce her zdarma. V redakci již pracujeme na recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama