pohled-na-fenomen-jmenem-indian
Blogy čtenářů Článek Pohled na fenomén jménem Indian

Pohled na fenomén jménem Indian

V tom to příspěvku,bych se rád vyjádřil k práci Filipa Krauchera(Fioli) a ostatním kteří se aspoň malou měrou podíleli na užasném projektu jménem…

Reklama

 

V tom to příspěvku,bych se rád vyjádřil k práci Filipa Krauchera(Fioli) a ostatním kteří se aspoň malou měrou podíleli na užasném projektu jménem INDIAN-pořad o hrách pro každého. (Jedná se však pouze o můj pohled na celou věc váš názor může být odlišný)

Bezstarostná jízda freeware světem

Před pořadem Indian,Fiola vytvořil a osobně moderoval pořad Freeware world,který se jak už nazev napovídá věnoval freeware scéně.O něm se dnes rozepisovat nebudu každý správný fanoušek Indiana ví o čem je řeč.Ale proč na tento pořad narážím a zmiňuji se o něm,je to proto že se stal odrazovím můstkem pro Fiolu a jemu "věrné" aby stvořili,co svět českého internetu ještě neviděl.

Vztyčení Indianského totemu

Po Freeware worldu přišlo to co nikdo nečekal,přišlo to co rozvířilo vody českého internetu,dalo by se přirovnat ke Kinectu.Byla to revoluce,byl to INDIAN,bylo to živé vysílání,byl to přístup od hráčů pro hráče(což bylo jedno z hesel,ktere byli v pořadu Indian použity).A začala se psát zatím(díky bohu) nekončící etapa pro Fiolu a "věrné".A kolem nich se zamozřejmě začala utvářet komunita hráčů,kteří sledovali tento projekt na každém kroku.Donce se na toto téma dělali součty a vyšlo ze pokud by měl Indian někam cestovat a jeli by všichni jeho fanoušci museli by se přistavit dva velké autobusy a ještě by to nestačilo :-) . Ale čas plynul....

100. díl a majstrštyk a lá Italský parkour

Jak čas plynul přidávali se stále další a další fandové a přibývalo zářezů na kontě odvysílaných dílů.A jednoho dne přesně devátého března v pět hodin odpoledne to vypuklo.Jubilejní stý díl Indiana,oslavy byli veselé a dokonce se diváci dočkali bonusu,vyjádření redakce ohledně uplynulých dvou let. O osm dní později to přišlo,ano myslím to co posunulo Indiana, Fiolu a všechny "věrné" do další etapy. Ano tou myšlenou další etapou je Assassin's Creed Brotherhood PC Launch. Kde se zviditelnil jak Indian tak všichni,kteří na Launch party pracovali. Přez tuto party si dle mého názoru našlo cestu k Indianovi spousta dalších diváků.

Back to the office

Po tomto majstrštyku následovala jěště neméně povedená Zaklínač 2-Launch party,která jak už vypovídá název pojednávala o očekávaném Zaklínači 2 a jeho uvedení na český herní trh. Nedlouho potom sme znovu byli poctěni návštěvou týmu Indiana na našich přijímačích. Svou návštěvou nás poctili Fiola,Zoom,Killer a Bedikk. A to za učelem komentovaných přenosů E3 z Los Angeles. Čekal nás maraton 6 vysílaní konferencí herních gigantů jako jsou například Microsoft,EA,Ubisoft a SONY. Po těchto povedích akcích ktere spestřili vysílaní Indiana se Fiola a "věrní" vrátili zpět k tradičnímu živému vysílaní. Každý byl zatím nabit novinkami a recenzemi jako vždy.

Závěrem

Tímto článkem sem chtěl vyzdvyhnout práci lidí,kterých si opravdu vážím za to co udělali a za to co pro nás hráče dělají dodnes. Tím jim nechci jak se říká lezt do zadku ale jen popřemýšlet a stručně sepsat co tito lidé dokázali. Jak už sem naznačoval je to jen můj postoj takže budu rád když vyjádříte v komentářích svůj nazor. A byl bych velice rád kdyby se vyjádřil i některý člen týmu Indian.

 

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama