Pojďme vydrancovat RPG Snack World: The Dungeon Crawl - Gold
Novinka Pojďme vydrancovat RPG Snack World: The Dungeon Crawl - Gold

Pojďme vydrancovat RPG Snack World: The Dungeon Crawl - Gold

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Splněním úkolů si vyděláte zaslouženou odměnu a porážkou bossů i nějakou tu kořist navíc.

Reklama

Level 5 vydal nový trailer k chystané hře Snack World: The Dungeon Crawl - Gold nazvaný jednoduše Let's Get Looting. Video nás zavede do království Tutti-Frutti, kde si můžete vytvořit svého vlastního hrdinu, plnit úkoly na náhodně generovaných mapách a samozřejmě získávat zaslouženou kořist. Hrát s ostatními hráči můžete lokálně nebo online.

Snack World: The Dungeon Crawl - Gold je zcela novým druhem přizpůsobitelného akčního RPG. Jakmile se totiž dostanete do výše zmíněného království Tutti-Frutti, můžete si přizpůsobit úplně každou část svého avatara. Vybrat pohlaví, tvar postavy, výšku, výraz, oči, účes, hlas a jméno. A u velké části věcí, jako jsou třeba vlasy, si můžete vybrat i barvu

Poté, co jste již s postavou spokojeni, vydáte se do náhodně generovaných dungeonů. Zde plníte úkoly a sbíráte kořist a různé kusy vybavení, které mění nejen váš vzhled, ale i schopnosti. Dnešní nový trailer vám podá daleko lepší představu o tom, jak tyto základní principy ve hře fungují.

Bludiště jsou vytvářeny náhodně a naplněny různými druhy monster, jako jsou třeba Booger, Foul Cat a Massive Mamba, a můžete je projít sami nebo s dalšími hráči v lokálním nebo online multiplayeru. Jakmile se vám podaří najít cestu, můžete se vrhnout na bosse. V tomto dnešním videu se můžete seznámit se čtyřmi novými: The Bandshees, Fearnix, The Krapen a Madusa. Podle úspěšnosti v souboji získáte přiměřenou kořist, která se může skládat z předmětů, materiálu a zbraní.

Snack World: The Dungeon Crawl - Gold má na Switchi vyjít v Severní Americe a v Evropě 14. února. Původně se tato hra objevila v Japonsku už v dubnu roku 2018.

Zdroj: Nintendo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama