Pojďte si představit postavy hry Daemon X Machina
Daemon X Machina Novinka Pojďte si představit postavy hry Daemon X Machina

Pojďte si představit postavy hry Daemon X Machina

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Seznamte se s jednotlivými frakcemi a jejími členy.

Reklama

Když se Měsíc roztrhl, začala obloha krvácet červeným světlem. Tímto způsobem byl lidstvu ohlášen nový, apokalyptický věk... a pokud chcete přežít, musíte si své místo vybojovat.

V roli žoldáka budete hájit zájmy Země, ale jednoduché to nebude. Čekají na vás high-speed souboje proti robotům, které v podobě sérií misí prožijete v kokpitu svého Arsenalu, kompletně přizpůsobitelného mechu. Arsenal půjde vybavit obrovským množstvím dílů a zbraní, které získáte z vítězných soubojů s nepřátelskými Arsenaly. Výhodou je, že takto získané komponenty můžete měnit přímo na bojišti tak, aby vyhovovaly vaší strategii a posílili váš stroj vůči stále silnějším nepřátelům.

Daemon X Machina vychází 13. září pro konzoli Nintendo Switch. Za jeho původem najdeme jména jako Kenichiro Tsukuda (Armored Core) a návrhář mechů Shoji Kawamori (Super Dimensional Fortress Macross). Prostředí hry bude vašim velkým spojencem. Na bojišti můžete sbírat a využívat Femto Energy a posilovat své statistiky. Nebo používat různé předměty, jako jsou automobily a značky z ulic, jako zbraně pro boj na blízko nebo jako projektily.

Celé mise ale nemusíte prosedět v kokpitu. Občas se vám bude hodit, když se vystřelíte ze svého Arsenalu a budete se chvíli pohybovat pěšky a používat speciální zbraně a své schopnosti.

Možností nabízí Daemon X Machina opravdu hodně a pokud si ji chcete před vydáním vyzkoušet, doporučuji stáhnout z eShopu demo Prologue, ve kterém si projdetezačátkem hry. Veškerý dosažený postup se pak přenese do plné hry, takže nemusíte mít starost, že o svou snahu přijdete. Klíčovou vlastností dema je možnost vyzkoušet si lokální kooperativním režim pro až čtyři hráče.

Níže se můžete podívat na nový trailer, ve kterém jsou představeny některé z frakcí hry Daemon X Machina: Bullet Works, Terrors, Panzer Crown, Western VII, Five Hells, Steel Knights, Immortal Innocence a Orbital.

Akční hru Daemon X Machina můžete už nyní předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Zdroj: Marvelous

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama