Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX v nejnovějších trailerech
Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX Novinka Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX v nejnovějších trailerech

Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX v nejnovějších trailerech

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1
Platformy Nintendo Switch Switch

Pokémonní dungeon RPG vyjde 6. března.

Reklama

The Pokémon Company, Nintendo a vývojáři ze Spike Chunsoftu vydali novou sérii trailerů k dungeon RPG Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX, jehož vydání je pro konzoli Switch naplánováno na 6. března. Pokud chcete ochutnat nový herní zážitek, zpracován v nádherné grafice inspirované akvarelovými obrazy, můžete již nyní vyzkoušet demo hry.

A čem že je RPG Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX? Premisa je jednoduchá, co byste asi dělali, kdybyste se jednoho rána probudili a zjistili, že jste Pokémonem? Patrně byste vyrazili užít si vlastní zábavu.

Ve hře se můžete setkávat a najímat si Pokémony a vydávat se prozkoumávat různé dungeony. Sestavíte si záchranný tým, se kterým se vypravíte do záhadných, měnících se dungonů. Budete ale muset dopředu strategicky plánovat vlastní kroky a bojovat za to, aby se svět Pokémonů stal bezpečnějším místem. A během tohoto dobrodružství odhalíte také skutečný účel vašeho putování.

Když ale najmete do skupiny nějakého Pokémona, nemusíte s ním vyrazit na průzkum. Pro tyto věrné spoluhráče vybudujte tábory, kde je ubytujete, můžete je jednoduše spravovat a posilovat. Při přípravě záchranného týmu pak musíte přemýšlejte o tom, který z nich se hodí na danou práci vhodný a koho si s sebou vzít do každého z tajemných dungeonů.

V bitvách využijete klasický takový systém nebo také automatický režim, díky němuž můžete zrychlit průchod dungony, ale zároveň musíte počítat se silnými a slabými vlastnostmi Pokémonů.

Zdroj: Nintendo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama