Novinka Pokémon Scarlet a Violet dostalo nový trailer

Pokémon Scarlet a Violet dostalo nový trailer

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

3
Platformy Nintendo Switch Switch

Tvůrci představují zajímavé momenty a novou verzi OLED modelu.

Reklama

Pokémon Scarlet a Violet přichází s dalším trailerem. Tentokrát vám tvůrci chtějí ukázat, průzkum světa a plnění úkolů. Jednou z hlavních hrdinek nejnovějšího videa je Mel vůdkyně vzbouřených studentů, kteří na vás čekají v lokaci Starfall Street, jež bude pouze jednou z řady destinací jak ukazují samotné záběry.

Dalším místem kam se půjde vydat se stane Path of Legends, kde se spolu s kuchařem Arvenem střetnete s obřími kraby. Chybět nebude ani setkání s jedním ze šampionů Pokémon ligy a následný střet s trenéry, kteří se jí chtějí stejně jako vy probojovat. Nejvíce tvůrci propagují myšlenku toho, že herní svět bude obrovským hřiště a bude pouze na vás, kam se v něm vydáte.

Krom videa zacíleného vyloženě na hru samotnou došlo také k vypuštění traileru na nový model OLED modelu Nintendo Switch. Nikoho zřejmě moc nepřekvapí, že se jedná o variantu pracující s tématikou Pokémon Scarlet a Violet. Graficky působí velmi pěkně a dostupná bude už 4. listopadu, zatímco hra samotná dorazí až 18. listopadu 2022.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama