Novinka Pokémoní MOBA má hrubé datum vydání

Pokémoní MOBA má hrubé datum vydání

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Nintendo Switch Switch Apple iOS Android Android

Nejdříve se dočkají majitelé Switche, následně hra dorazí i na mobily.

Reklama

Pokémon UNITE se bude odehrávat na ostrově Aeos, což je tajemná lokace, kde se uskuteční různé pokémoní turnaje, jenž jsou ovšem trochu rozdílné od toho, na co jsme v této sérií zvyklí.

Jedná se totiž o MOBA titul, kde se jako mladý trenér budete chtít stát šampiónem skrze jednotlivé 5v5 zápasy, v nichž vyhraje ten tým, který sesbírá více bodů. Během samotných bitev následně půjde Pokémony vyvíjet na další vývojové stupně, a to za pomoci záhadné energie.

Hru bude mít pod svými křídly Tencent, jenž vývoj svěřil studiu TiMi, stojícím třeba za Call of Duty: Mobile.

Včera pak skrze novou ukázku (v náhledu) byly oznámeny dva měsíce vydání. V červenci se tak dočkají majitelé Nintenda Switch, zatímco v září se dostane na hráče na mobilních zařízení.

Titul budete moci rozehrát zdarma, přičemž na vás budou čekat různé nepovinné in-game možnosti nákupů, mezi nimiž bude i klasický battle pass.

Také se počítá i s možností cross-playe, tudíž si hráči na Switchi a mobilech zahrají společně. Pokud se navíc přihlásíte skrze svůj Nintendo Account či Pokémon Trainer Club, tak se vám bude postup sdílet skrze Nintendo i mobil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama