Pokračování Alan Wake se zřejmě dočkáme
Alan Wake Novinka Pokračování Alan Wake se zřejmě dočkáme

Pokračování Alan Wake se zřejmě dočkáme

Jan Bičan

Jan Bičan

5

Nevíme, co studio Remedy sleduje tím, že otevřeně mluví o pokračování thrilleru Alan Wake, ale oficiálně jej nechce přiznat. Tentokrát poskytli zajímavý rozhovor Oficiálnímu Xbox Magazínu.

Reklama

„Všechny kusy příběhu do sebe pěkně zapadnou. Krátce po první DLC epizodě The Signal bude následovat další s názvem The Writer a mohu vám slíbit, že na jeho konci již budete vědět, kam s Alanem plánujeme jít. Nehodláme prostě druhé DLC zakončit otevřeně. Plánovali jsme, že Alan Wake je první sezónou a stahovatelné přídavky mostem k tomu, k čemu chceme dojít. Druhá sezóna pak nabídne úplně nový příběh,“ rozmluvil se Osarki Mika Häkkinen, šéf vývoje.

Podle jeho slov navíc nebudete potřebovat znalost první sezóny (tedy původního Alana Wakea), abyste mohli bez problému hrát sezónu druhou. Vypadá to, že tvůrci mají budoucnost této Xbox 360 exkluzivity plně promyšlenou, proč však otálejí s oficiálním oznámením není zcela jasné. Nezbývá nic jiného, než čekat. Jednička nás všechny velmi překvapila, o čemž se ostatně můžete dočíst v naší recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama