Pokračování Borderlands je oficiálně ve vývoji
Borderlands Novinka Pokračování Borderlands je oficiálně ve vývoji

Pokračování Borderlands je oficiálně ve vývoji

Filip Svoboda

Filip Svoboda

2
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Gearbox připravuje celkem šest her.

Reklama

Po uzavření nákupu Gearbox Entertainment od Embraceru prozradili noví majitelé z Take-Two Interactive, že získaný tým připravuje hned šest her, ať už jako vývojář nebo vydavatel. Jednou z nich je i pokračování slavné série Borderlands, o kterém se sice dlouho spekulovalo, ale oficiální oznámení přichází až teď.

Tajemstvím není blížící se Homeworld 3, na kterém dělá nezávislé studio Blackbird Interactive. V případě zbylé čtveřice titulů má jít o tři sequely a jedno nové IP. Loni jeden z vývojářů zmínil na svém LinkedInu Tiny Tina's Wonderlands 2 a hru ze série Brothers in Arms. Gearbox dále vlastní značky Risk of Rain a Duke Nukem.

Uskutečněný obchod byl na spadnutí už několik měsíců a byl také nejpravděpodobnější variantou odloučení Gearboxu od švédského holdingu Embracer Group. Vývojáři se u Take-Two Interactive setkávají s 2K Games, dlouhodobými vydavateli série Borderlands včetně jejích spin-offů.

„Gearbox hraje nedílnou roli v našich úspěších již téměř 20 let. (...) Moc rádi jsme spolupracovali s Gearboxem na každém díle série Borderlands a jsme nadšení, že můžeme aktivně pracovat na dalším pokračování,“ říká David Ismailer, prezident 2K.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama