Pokračování nepříliš známé adventury Rhem oznámeno
Novinka Pokračování nepříliš známé adventury Rhem oznámeno

Pokračování nepříliš známé adventury Rhem oznámeno

Redakce

Redakce

Jen fanoušci série znají předchozí díly logické adventury Rhem a přesto bylo samotnými vývojáři oznámeno čtvrté pokračování.

Reklama

O vývoj hry Rhem 4 se stará studio Runesoft (ostatně jako o zbytek série). Pro nás hráče otvírají bránu do dříve neprozkoumané části ostrova. Tajemství nového dobrodružství se nám bude pomalu objasňovat v logických hádankách. Vše se bude odehrávat z pohledu první osoby a půjde o jasnou point-and-click adventuru.

Příběh začíná tam, kde Rhem 3: The Secret Library skončil. Přesto si ho může zahrát a užít i hráč, který nezná celou trilogii. V novém díle se bude pojednávat o tamním dopravním systému, jenž byl v celé sérii až do teď zakázán. Budeme předhozeni do obrovského a fantastického světa plného podivných vozidel, budov, neznámých strojů a tajných chodeb. Záhadu budeme opět řešit na vlastní pěst, ale tentokrát poznáme nové postavy, které nám pomohou s odhalením tajemství.

V naší zemi není fanouškovská základna tolik rozšířena, ale přesto se mnoho nadšenců najde. Hráli jste ji, líbila se vám, slyšeli jste o ní vůbec? Nás to zajímá, proto sdílejte vaše zkušenosti v komentářích níže.

Závěrem dodejme, že Rhem 4 vyjde koncem letošního roku (pravděpodobně v září), a to pro PC a Mac.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama