Pokračování Rainbow Six Siege se nechystá
Novinka Pokračování Rainbow Six Siege se nechystá

Pokračování Rainbow Six Siege se nechystá

Michael Zeman

Michael Zeman

4
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Jeden z šéfé vývoje Siege promluvil o budoucnosti hry a potvrdil příchod hry na nové konzole.

Reklama

Příběh hry Rainbow Six Siege od společnosti Ubisoft Montreal je opravdu zajímavý. Nějakou dobu po jejím vydání to vypadalo, že nepůjde o velmi úspěšný titul, ale karta se postupně úplně obrátila. Nyní je Siege opravdu velmi populární a to zejména na poli esportových lig.

Možná i tento obrat a aktuální úspěch vedl k rozhodnutí Ubisoftu nepracovat v tuto chvíli na žádném pokračování. Jeden z hlavních šéfů vývoje Siege Alexandre Remy tvrdí, že v žádném případě nechtějí další díl. Naopak, s Rainbow Six Siege se počítá i pro nadcházející generaci konzolí, které nejspíš dorazí v průběhu příštího roku.

Ubisoft chce svou hru i nadále podporovat a zásobovat obsahem, aby u ní stále hráči trávili mnoho času. Hlavním důvodem je snaha netříštit komunitu vydáním nového dílu pro nové konzole. Hráčská základna by se tak rozdělila na ty, kteří ještě hrají na stávající generaci a zbytek, který už přešel na next-gen.

Podle Remyho je nyní jejich aktuální snaha taková, aby hráči na všech platformách mohli hrát spolu. Dokonce by prý možná majitele mohli dostat verzi pro nové konzole za nižší cenu. Další možností je samozřejmě zpětná kompatibilita, kterou budou chtít v Ubisoftu pro Siege připravit.

Vypadá to tedy, že budoucnost Rainbow Six Siege je opravdu růžová a rozhodně se neblíží ukončení podpory této hry, naopak.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama