Pokračování Ryse: Son of Rome je údajně ve vývoji
Ryse: Son of Rome Novinka Pokračování Ryse: Son of Rome je údajně ve vývoji

Pokračování Ryse: Son of Rome je údajně ve vývoji

Dominik Tománek

Dominik Tománek

29
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Chystá se Crytek napravit chyby z minulosti?

Reklama

Ryse: Son of Rome byla jednou z nejlépe vypadajících her na teď už dosluhující generaci konzolí, alespoň v jejich první polovině. Xboxové exkluzivitě se však ani z daleka nepodařilo dosáhnout prodejních čísel, ve které v Crytek doufali. Spíš se jednalo o prodejní katastrofu, která byla jedním z důvodů pozdější špatné finanční situace Cryteku.

Podobně vypadalo i přijetí hráči a kritiky, hra se totiž dočkala velmi průměrného hodnocení. Ryse byl spíš technologickým demem tehdy nových konzolí a samotná hra neměla příliš co nabídnout. O 7 let později a na Steamu se hodnocení hry pohybuje okolo 90 % a od hráčů dostává skvělá hodnocení. I to je možná důvod, proč se Crytek rozhodl k Ryse vrátit a vytvořit pokračování. Na internetu se nedávno objevily nové spekulace ohledně sequelu Ryse: Son of Rome.

S informacemi přišel insider Nick Baker, ty mu poskytl důvěryhodný zdroj. O údajně chystaném pokračování Ryse: Son of Rome promluvil v podcastu XboxEra (část s Ryse začíná v třicáté minutě).

Jedná se však pouze o spekulace, a proto je potřeba brát zprávy s rezervou. Pokud jsou informace pravdivé, tak bychom se možná mohli něčeho dočkat na E3, která letos proběhne online.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama