Pomáhejte si v Jumanji: The Video Game
Jumanji: The Video Game Novinka Pomáhejte si v Jumanji: The Video Game

Pomáhejte si v Jumanji: The Video Game

Michal Jonáš

Michal Jonáš

2
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Nová hra podle posledních dvou filmů s rozdělenou obrazovkou pro 4.

Reklama

Jestli se vám líbily poslední filmové adaptace Jumanji: Vítejte v džungli! a Jumanji: Další level z předminulého, resp. z letošního roku s Dwaynem Johnsonem a Jackem Blackem, mohla by vás zaujmout zbrusu nová licencovaná hra, která je postavena právě na základě těchto snímků ze světa Jumanji.

Jumanji: The Video Game je celkově sedmá videohra z tohoto univerza, tentokrát v podání docela nového nezávislého studia Funsolve (založeno 2015) z anglického města Rugby. A ano, také mě to napadlo, v tomto městě se narodil sport Rugby, jemuž právě skončil světový šampionát v Japonsku. Jumanji: The Video Game je teprve třetí titul tohoto studia a první 3D z pohledu 3. osoby, když za sebou má pouze 2D plošinovku a VR hru.

 

Pomáhejte si v Jumanji: The Video Game

 

Jumanji: The Video Game je veselá kooperativní akční střílečka z pohledu 3. osoby vyvedená v komiksové grafice, v níž se můžete ujmout kohokoliv ze tří hrdinů a jedné sličné hrdinky. Hra je navržena pro kooperaci až čtyř hráčů, přičemž podporuje jak online, tak i offline multiplayer skrze rozdělenou obrazovku, což se dnes obzvláště cení!

Samozřejmě lze celou hrou projít i sólo, nebo v menším počtu živých hráčů, to vám Jumanji: The Video Game do party doplní zbývající postavy řízené počítačem. Dnes hra vyšla nejdříve v digitální podobě, za týden od pátku 15. listopadu vejde do prodeje pro konzole i v krabičkách, které si můžete předobjednat na Xzone za mírně nižší cenu od 999,-.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=jAUO5sUAjeU&[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama