Popis zbraní z Worms Reloaded
Worms Novinka Popis zbraní z Worms Reloaded

Popis zbraní z Worms Reloaded

Jakub Vitásek

Jakub Vitásek

8

Team 17, tvůrce moderních Worms, odhalil stránce IncGamers detaily nových zbraní pro Worms Reloaded a vysvětlil všechny jejich funkce. Vysoká očekávání jsou na místě, jelikož se jedná o něco vážně nevídaného.

Reklama

The Three Ferrets – po zvolení váš červík vypustí tři fretky, jednu po druhé, ve směru, kterým je červ otočen tváří. Fretky si provrtají cestu skrz tunely a přes herní plochu, aby nakonec explodovaly po nárazu do jakéhokoliv červa, na nějž natrefí.

Termites - po použití váš červík vypustí tři termity, kteří umí vyvrtat tunel, což je výhodné pro mizení z nebezpečné situace.

Worship – tento předmět má formu totemu a funguje tak, že po umístění totemu na hrací plochu je hráčův tým při každém kole obdařen 2 body zdraví a nepřátelský tým je o 2 body obrán. Totem může být zničen či může být změněn jeho efekt, při použití jiného totemu. Umístění a ochrana je tudíž důležitá.

Steal – tato akce umožňuje hráči ukradnout vybraný předmět z protivníkova inventáře.

Invisibility – po použití se všichni červíci v hráčově týmu pro jeho nepřátele stanou neviditelnými.

Marked for Death – při umístění Marked for Death na nepřátelské červy, nad jejími hlavami se objeví černý mrak. Ten přinese extra body do poškození.

Hra Worms Reloaded byla ohlášena minulý týden a inspiraci bere zejména z Worms 2: Armageddon pro XBLA. Vyjde prostřednictvím Steamu, a to 26. srpna letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama