Poslechněte si druhou část českého dabingu Kingdom Come: Deliverance
KC: Deliverance Novinka Poslechněte si druhou část českého dabingu Kingdom Come: Deliverance

Poslechněte si druhou část českého dabingu Kingdom Come: Deliverance

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

35
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jednu z postav si nadabuje i Daniel Vávra.

Reklama

Před dvěma týdny jsme vás informovali o vydání první delší ukázky z chystaného českého dabingu pro RPG Kingdom Come: Deliverance. Nyní autoři prezentují další hodinovou ochutnávku z pokročilejší fáze hry. Ačkoli jde o poloprofesionální fanouškovský projekt, tak se o dabing některých postav se postarají i profesionální dabéři a herci.

Kompletní dabing by nemohl vzniknout bez finanční podpory od komunity. Celkový zůstatek na transparentním účtu autorů už přesáhl hranici 900 tisíc korun. Tato částka je dostatečná pro nadabování hlavní i vedlejší příběhové linie včetně všech dodatečných rozšíření. Nemalou částkou přispěl i Daniel Vávra, který si sám nadaboval postavu Hanuše. Jeho hlas však zatím v ukázce neuslyšíte.

Autoři ostatně upozorňují, že obsazení ve finální podobě dabingu dozná oproti aktuální ukázce lehkých změn. Daniela Vávru při dabování si každopádně můžete poslechnout v tomto krátkém videu.

Zbylé peníze autoři využijí na zaplacení více známých profesionálních dabérů. Pokud byste chtěli tvůrce dabingu sami finančně podpořit nebo se dozvědět bližší informace, tak můžete navštívit oficiální stránky projektu. Dabing by měl vyjít do konce letošního roku. Zatím není jisté, zda se kromě PC verze podívá i na konzole.

Samotné Kingdom Come: Deliverance se v průběhu E3 dočkalo oznámení verze pro Nintendo Switch, která by bez zájmu komunity asi také nikdy nevznikla. Jak se vám druhá ukázka dabingu líbí?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama