Baldur's Gate 3 Novinka Poslechněte si záznam koncertů z Game Music Festival 2020

Poslechněte si záznam koncertů z Game Music Festival 2020

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Apple iOS Android Android Apple Mac

Dva koncerty, které byly věnovány hudbě z her od Supergiant Games a Larian Studios.

Reklama

Během uplynulého víkendu proběhl Game Music Festival 2020, což byl třetí ročník této polské akce, která přináší koncerty videoherní hudby, ale i třeba různé přednášky.

Letos se pak kvůli aktuální situaci její organizátoři sice nerozhodli akci zrušit, avšak nabídli formou bezplatného streamu dva plánované koncerty, kdy každý z nich byl věnován hudbě z titulů od dvou známých studií.

Páteční večer patřil tónům z her od společnosti Supergiant Games, do nichž patří Bastion, Pyre, Transistor a nedávný (a skvělý) Hades. Tento koncert, nazvaný The Symphony of Four Worlds, si můžete pustit ve videu výše.

Sobota se následně nesla ve znamení tradičních RPG her, které mají na svědomí ženy a muži z belgického celku Larian.

Tato hudební noc byla nazvána The Symphony of Sin, přičemž pokryla hudbu z Divinity: Original Sin II (která je dle mého názoru vynikající a při jejím poslechu se dostaví vždy husí kůže) a aktuálního Baldur's Gate III, jenž nedávno dorazilo do předběžného přístupu.

Dost skladeb rozhodně zní poněkud jinak, než by člověk očekával (někdy to vychází a někdy ne), takže máte možnost si poslechnout svá oblíbená díla v trochu jiném pojetí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama