Novinka Poslední díl legendární série TY the Tasmanian Tiger zamíří na Nintendo Switch

Poslední díl legendární série TY the Tasmanian Tiger zamíří na Nintendo Switch

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch

Fanoušci oblíbené konzole se mají nač těšit.

Reklama

TY the Tasmanian Tiger je plošinovkou, která je tu s námi prakticky už dvacet let během nichž se jí podařilo získat srdce nejednoho hráče majícího k tomuto žánru blízko. Hlavním hrdinou celé série je tasmánský tygr, v jehož kůži procházíte úrovněmi, překonáváte různé pohybové překážky a především se vypořádáváte s nepřáteli všeho druhu za podpory přátel z australské divočiny. Hra je to velmi pěkná a proto není až tak překvapivé, že se jí tak dlouho daří. Naposledy se objevila na scéně v roce 2015, kdy došlo k vypuštění TY the Tasmanian Tiger 4: Bush Rescue Returns na PC. Po sedmi letech nyní hra míří také na Nintendo Switch.

Hráči na této konzoli se mohou těšit na čtyřicet úrovní, do nichž se půjde vydat. Stejně tak hra nabídne také několik herních režimů, jež se nezaměří pouze na překonávání překážek, ale také na boj s nepřáteli, ve kterém užijete různé schopnosti jimiž hlavní hrdina tohoto příběhu disponuje. Na Nintendo Switch bude hraní tohoto kousku jistě lahůdkou.

Datum vydání TY the Tasmanian Tiger 4: Bush Rescue Returns zatím není na Nintendo Switch stanoveno. Hra by však měla dorazit ještě letos.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama