Poslední letošní hra zdarma na Epic Games Store s dinosaury
Jurassic World: Evolution Novinka Poslední letošní hra zdarma na Epic Games Store s dinosaury

Poslední letošní hra zdarma na Epic Games Store s dinosaury

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Jurský svět otevírá své brány i lidem bez vstupenky.

Reklama

A je to tady, dámy a pánové. Závěr roku 2020 se (konečně) přikradl, přičemž opět nastává doba novoročních předsevzetí, nových cílů a přirozeně také nadějí. Nám hráčům by posléze ke spokojenosti mohl bohatě stačit příděl několika skvělých titulů, přičemž když se podíváme na chystané hry, tak bychom se jich mohli i skutečně dočkat.

Nicméně se závěrem tohoto roku taktéž nadešel čas pro ukončení každodenního rozdávání her zdarma na platformě Epic Games Store, které probíhalo v rámci posledních patnácti dnů. Včera jsme se dočkali bezplatného uvolnění sice staršího, avšak neméně zábavného ARPG - Torchlight II. Dnes pak dojde k další změně žánru, jelikož tentokrát zavítáme ke strategiím.

Jurassic World Evolution

Někteří by mohli říct, že zrovna tento titul by mohl být jedním z nejslabších počinů studia Frontier Developments, ale zcela jistě se stále jedná o skvělou zábavu, kterou ocení všichni fanoušci prastarých ještěrů.

Zahrajete si v něm totiž na takového Johna Hammonda (v původním filmu ztvárněn Richardem Attenboroughem), tedy si vybudujete svůj vlastní park plný dinosaurů, jímž budete stavět vlastní výběhy a plnit jejich specifické požadavky. Žádný park se ovšem neobejde bez financí, tudíž musíte získávat i potřebné zdroje, abyste mohli hledat DNA další dinosaurů. Celou hrou vás následně bude provázet postava doktora Iana Malcolma s hlasem herce Jeffa Goldbluma.

Přidání titulu do knihovny lze provést zde.

I tentokrát platí, že na aktivaci hry máte čas do 17:00, avšak tentokrát až do příštího týdne, tedy do dalšího čtvrtka - 7.1. 2021.

Poté nás čeká rogue-lite Crying Suns.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama