Poslední letošní větší update do Hunt: Showdown podrobně
Hunt 1896 Novinka Poslední letošní větší update do Hunt: Showdown podrobně

Poslední letošní větší update do Hunt: Showdown podrobně

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Přináší novinky i opravy chyb.

Reklama

Před zhruba týdnem jsme vás informovali o tom, že některé připravované prvky na letošní rok do PvPvE hry Hunt: Showdown byly odloženy na rok 2021. Těmito prvky byl nový boss k lovení a custom typy munice.

Zároveň jsme ale také dodali, že do konce tohoto roku vyjde ještě update s označením 1.4.8., jenž do hry dorazil právě včera, přičemž přináší nemálo změn.

Poslední letošní větší update do Hunt: Showdown podrobně

Jedním z nejvýraznějších přídavků je hromada nových věcí, jenž lze najít volně rozházené ve světě. Jejich seznam je následující:

  • Obálky - ty mohou obsahovat 1000 zkušenosti pro lovce, 500 zkušeností bloodline či 3-6 upgrade bodů
  • Malé pytlíky - v nich lze nalézt až 24 dolarů či až dvě blood bonds
  • Trait charm (může vypadnout třeba z Meatheadů) - odemkne náhodný trait pro lovce
  • Plánky - odemknou další věc pro aktuálně vybavený item (př. při držení slabé uzdravující stříkačky dostanete slabou stříkačku na staminu)
  • Olej - vyčistí aktuálně vybavenou zbraň (jen kosmetické)

Kromě toho byly na mapu přidány strážné věže, kde lze najít dodatečné zásoby, přičemž taktéž nabídnou rozhled po okolí. Navíc se můžete těšit na dvě nové varianty zbraní.

Tou první je Winfield M1873 Musket-Bayonet, což je prodloužená verze klasického Winfieldu, která nabídne o dvě střely více v zásobníku, ale zase má o trochu nižší rychlost střelby.

Druhou je Nagant M1895 Officer Carbine Deadeye, která ke klasické variantě nabízí Deadeye hledí, s čímž přichází i menší přesnost střelby od boku.

Novinkou je i trojice legendárních zbraní s názvy Vagrant (Winfield M1873C s tlumičem), Death Letter (M1895 Nagant Officer Brawler) a DeSalle's Silence (Sparks LRR s tlumičem).

Pokud následně máte peníze na rozhazování, také si můžete koupit nové DLC - Ronin, jenž vám nabídne jednoho legendárního lovce a dvě zbraně s japonskou tématikou.

Cena balíčku je aktuálně 6,29 eur na Steamu.

Poslední letošní větší update do Hunt: Showdown podrobně

Kromě těchto přídavků ale také přišel čas na klasické balancování a opravování různých chyb, kdy seznam je poměrně rozsáhlý a jeho celé znění naleznete zde.

Namátkově jen uvedu, že byla upravena AI některých nepřátel, takže by se někteří z nich již neměli sekat o rohy, případně započatí vyhoštění bosse vám nově obnoví všechny ztracené segmenty zdraví.

Samotný Hunt: Showdown je následně dostupný pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama