Poslední test Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint
Novinka Poslední test Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint

Poslední test Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint

Michal Jonáš

Michal Jonáš

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Ode dneška již můžete stahovat otevřenou betu.

Reklama

Pokud si chcete ještě jednou a zdarma těsně před vydáním plné verze zahrát taktickou akční střílečku Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint a pořádně ji otestovat prakticky už ve finální podobě, máte poslední možnost. Otevřená beta Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint startuje od čtvrtka 26. do neděle 29. září 2019.

Servery se zapnou přesně v pravé poledne ve 12:00 ve čtvrtek a vypnou v neděli odpoledne už v 16:00 našeho času. K předstažení je ale beta již dnes, když si postahujete 32 GB dat (na PC). Beta bude od pozítří dostupná na všech platformách PC, PS4 a X1, pro něž platí výše zmíněné termíny s jednou výjimkou: pokud si hru chcete stáhnout skrze Epic Game Store, k předstažení bude připravena jako poslední až od dnešních 17:00. Na PC si pak betu stáhnete ještě ze služby Uplay.

Pro hraní bude k dispozici klasika v podobě sólo hry či online kooperace až ve kvartetu hráčů, a to vše na ostrově Auroa, který zpřístupní svých 6 regionů: Smuggler Coves, Mount Hodgson, Sinking Country, Fen Bog, New Argyll, a Infinity. Do těchto oblastí beta zasadí 5 hlavních misí a blíže neurčený počet vedlejších a denně aktualizovaných frakčních úkolů. Ty budou za dobu fungování bety minimálně 4.

 

Poslední test Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint

 

K dispozici bude i PvP režim Ghost War s jedním herním módem Elimination pro zápasy 4 x 4 hráčů. Pro tento režim hra nabídne trojici map: PMC Camp, Skell Port a R&D Center.

Všechny podněty a hlášky o chybách můžete hlásit buď na oficiálním fóru Ghost Recon Breakpoint Beta, případně přímo na stránce technické podpory. Pro betu není nutné žádné speciální přihlášení či registrace, je již dostupná úplně všem jako položka v obchodech všech podporovaných online služeb: Ubisoft Uplay/Store, Epic Game Store, Sony PlayStation Store a Microsoft Store.

Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint vyjde v pátek 4. října na PC, PS4 a X1 celkem v 5 edicích (nemusí být všude dostupné, vychází v krabici a digitálně):

 

  • Základní edice
  • Gold edice - sezónní lítačka + steelbook u krabicové verze
  • Ultimate edice - sezónní lítačka + 2 DLC + bonusová mise + hraní o 3 dny dříve (jen digitálně)
  • Wolves Collectors edice - obsah Gold/Ultimate + figurka + psí známky + soundtrack + hraní o 3 dny dříve

 

Ubisoft se dušuje, že oproti minulé uzavřené betě opravil další kvantum chyb a hru celkově ještě více vyladil, takže by se již neměla nijak výrazně lišit od finálky, která se začne prodávat jen 5 dnů od ukončení tohoto testu. Opět platí, že postup v betě se vám do plné hry nepřenese.

Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint je jinak také součástí předplatného služby Ubisoft Uplay+, takže pokud ji máte aktivovanou, tuto hru si na PC zahrajete zdarma. S měsíční zkušební dobou zdarma ale nepochodíte, protože ta skončí všem na konci září.

Digitální PC verze začínají na klasických 59,99 EUR (cca 1550,-), konzolovky jsou pak dražší od 1799,-. Za digitální předobjednávku dostanete navíc stažitelný balíček Sentinel Corp. Pack, obsahující jednu zbraň, vozidlo a mundůr:

 

Poslední test Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint

 

Krabičkové balení je k dispozici pro všechny platformy (i pro PC), když začíná na doporuč. ceně 1499,- za PC mutaci, konzolovky začínají na 1599,-. Xzone již k základní edici dodává bohaté herní bonusy ve stažitelném balíčku Sacred Land Pack s jednou misí, zbraní, kredity a zkušenostními bodíky navíc:

 

Poslední test Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint

 

Koukněte také na jeden z posledních trailerů, v němž youtubeři hrají kooperaci s americký rapperem Lilem Waynem, který je ambasadorem hry:

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=MRrTFgfkgB0[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama