Poštovné zdarma na velké hity tohoto roku na Xzone.cz!
Novinka Poštovné zdarma na velké hity tohoto roku na Xzone.cz!

Poštovné zdarma na velké hity tohoto roku na Xzone.cz!

Redakce

Redakce

Série GTA, Zaklínač, Fallout, Batman a další hry.

Reklama

Vánoce už se pomalu blíží, a protože krabicová verze hry udělá pod stromečkem daleko větší radost než pouhý kód na stažení digitální verze, obchod Xzone se rozhodl pro své zákazníky připravit speciální akci. Dohodl se totiž s distribuční firmou Cenega, která odbavuje velké procento her v České republice, namátkou série Grand Theft Auto, Zaklínač nebo třeba Fallout, na poštovném zdarma. To platí na všechny tituly, které jsou skladem v nabídce Xzone a zároveň patří pod hlavičku Cenegy.

Vedle obřích pecek tohoto roku jako jsou Grand Theft Auto V, Zaklínač 3: Divoký hon, Fallout 4, Batman: Arkham Knight nebo Mad Max se akce vztahuje pochopitelně i na starší tituly, mezi nimiž se také dají nalézt skvělé kousky. Chcete udělat někomu radost LEGO hrami? Zazávodit si v Project CARS? Rozbít někomu drž…obličej v Mortal Kombat X? Vystrašit někoho Resident Evilem? Potrápit všechny v Dark Souls? Zažít kooperaci v Borderlands? Dát si košandu v NBA 2K? Jen do toho!

Poštovné zdarma je podmiňováno pouze dvěma věcmi. Vaše objednávka musí obsahovat hru od Cenegy a ta hra musí být minimálně za 399 Kč. Na nic nečekejte a udělejte si radost ještě teď! Akce potrvá až do konce letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama