Postřehy z prvního gameplay Assassins Creed: Unity
Novinka Postřehy z prvního gameplay Assassins Creed: Unity

Postřehy z prvního gameplay Assassins Creed: Unity

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

107

Pokračování Assassínské ságy se na E3 ukázalo ve velké parádě, přináší co-op. <strong>Nově v HD a datum vydání</strong>.

Reklama

Microsoft na E3 ukázal první gameplay záběry z blížícího se pokračování Assassins Creed, s podtitulem Unity.

Hned z počátku zaujal naprosto nový prvek. Kooperace čtyř hráčů. Ano, k hraní si můžete přizvat až tři spoluhráče a rozjet Pařížskou revoluci společně. Budeme si moct založit svoje vlastní bratrstvo a účastnit se spolu misí.

Ve videu jsme mohli vidět pro sérii typické lezení po budovách. To vypadá vcelku podobně jako v předchozích dílech, ale nabralo na přirozenosti a dynamičnosti. Stejně tak zabíjení nepřátel. To opět probíhá ve velké rychlosti a akce se prakticky nezastavuje. Xbox One bez problémů zvládá obrovské množství různých postav na obrazovce.

Procházka městem odhaluje úžasnou atmosféru. Ulice žijí, všude pobíhají obyvatelé města, vztyčují se barikády. Rychle se dostáváme do překrásně a detailně vyvedeného paláce, kde sledujeme dynamickou spolupráci čtyř asasínů rychle překonávajících veškerý odpor stráží. Akce zakončená brutální popravou neznámého cíle a vystavením jeho hlavy nabodnuté spolu s množstvím dalších na kopí slibuje drsnou a dospělou zábavu.

Graficky vypadá hra úchvatně. Všechny postavy jsou skvěle propracované a rozanimované, stejně tak oblečení a okolní svět (vlajky, závěsy).

Záznam gameplaye můžete shlédnout níže.

Aktualizace: AC: Unity vyjde pro PC, PlayStation 4 a Xbox One přesně 28. října letošního roku s kooperací pro čtyři hráče. V kampani budeme hrát za asasína jménem Arno během francouzské revoluce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama