Potvrzeno: březnové hry v PlayStation Plus
Farpoint Novinka Potvrzeno: březnové hry v PlayStation Plus

Potvrzeno: březnové hry v PlayStation Plus

Ondřej Partl

Ondřej Partl

38
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

Tentokrát se dočkáme opravdu bohaté nadílky.

Reklama

Aktualizace:

Nabídka byla oficiálně potvrzena, kdy vyšel oficiální článek na stránce PlayStation Blog, který ještě připomíná, že během března stále můžete v rámci této služby získat Destruction AllStars.

Původní článek:

Včera jste si mohli přečíst o tom, že by se předplatitelé služby PlayStation Plus mohli v rámci března dočkat remaku Final Fantasy VII od Square Enix, který vyšel v minulém roce (recenzi naleznete zde).

A vypadá to, že tyto spekulace byly skutečně pravdivé, jelikož nizozemská pobočka PlayStationu na svém Facebooku předčasně odhalila seznam titulů, na které se v nadcházejícím měsíci můžeme těšit.

Kromě Final Fantasy VII Remake se tak máme ještě navíc dočkat střílečky pro virtuální realitu Farpoint a povedené "soulslike" akce Remnant: From the Ashes, kdy všechny tyto hry budou dostupné pro PlayStation 4, avšak hratelné budou i na PlayStationu 5 díky zpětné kompatibilitě.

Majitelé této novější konzole se ještě dočkají logické hry Maquette od studia Graceful Decay, která je pro ně videoherní prvotinou.

Všechny tituly budou dostupné od 2. března do 5. dubna.

Potvrzeno: březnové hry v PlayStation Plus

Příspěvek byl již smazán, avšak Nibellion ho na svém Twitteru stihl sdílet.

Ten ještě navíc informoval o tom, že podle japonské stránky v PlayStation Store nebude možné verzi Final Fantasy VII Remake získanou skrze PlayStation Plus upgradovat na variantu pro PlayStation 5, která byla včera oznámena během streamu State of Play.

Samozřejmě si musíme prozatím počkat na oficiální odhalení, avšak s největší pravděpodobností je toto konečný seznam, jehož se skutečně dočkáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama