​Potvrzeno datum vydání Persony Q2: New Cinema Labyrinth! ​
Persona Q2: New Cinema Labyrinth Novinka ​Potvrzeno datum vydání Persony Q2: New Cinema Labyrinth! ​

​Potvrzeno datum vydání Persony Q2: New Cinema Labyrinth! ​

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo 3DS 3DS
Reklama

A máme to potvrzeno! Persony Q2: New Cinema Labyrinth u nás vyjde letos 4. června. Tento herní crossover nabídne kompletní obsazení z Persony 3, Persony 4 a Persony 5, včetně postavy z Persony 3 Portable. Titul bude, stejně jako první díl, vydán pouze ve verzi pro Nintendo 3DS.

Persona Q2 se svým vyprávěním zaměřuje na Phantom Thieves z Persony 5, kteří se ocitnou polapeni uvnitř kinosálu a jsou nuceni procházet tajemné dungeony a hledat z nich cestu ven. Podle Atlusu bude každý dungeon tématicky vytvořen podle určitého filmového žánru a těšit se můžeme i na parodie klasických filmů.

Kromě toho, že se potkáte s kompletním obsazením z Persony 3 a Persony 4, setkají se Phantom Thieves i s novými postavami včetně jedné tajemné dívky jménem Hikari. Persona Q2 dokonce nabídne nový bojový systém Unison, který po dokončení vedlejších úkolů přidá týmu určité bonusy. Hra navíc fanouškům nabídne japonský dabing s anglickými titulky a umělou inteligenci inspirovanou Personou 5.

A teď něco pro milovníky sběratelek. Kromě základní edice Persony Q2 hodlá Atlus vydat za 69,99 dolarů speciální Showtime Premium Edition, která nabídne plyšového Koromaru, artbook, čtyři odznaky (s každým z protagonistů) a hrací karty s postavami z každé hry. Pokud vám ale budou stačit odznaky, stačí si předobjednat jakoukoli fyzickou kopii hry Persony Q2.

O Personě Q2 jsme mohli poprvé slyšet v roce 2017 a vydána byla nakonec v Japonsku v loňském roce. Jde o pokračování Persony Q: Shadow of the Labyrinth, vydaném pro Nintendo 3DS v roce 2014 a obsahovala postavy z Persony 3 a Persony 4, spolu s několika novými charaktery.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama