Potvrzeno: nabídka her pro Playstation Plus na srpen
Little Nightmares Novinka Potvrzeno: nabídka her pro Playstation Plus na srpen

Potvrzeno: nabídka her pro Playstation Plus na srpen

Pavlína Nouzová

Pavlína Nouzová

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

Skejty, Yakuza a noční můry.

Reklama

Aktualizace z 17:40

Seznam již PlayStation oficiálně oznámil také na svých sítích:


Původní zpráva z 13:50

Podobně jako minulý měsíc i tentokrát unikla předem nabídka her, které by v srpnu měli získat majitelé Playstation Plus Essential - tedy po nedávné obměně základní verze předplatného.

Jde o trojici her, která vůbec není špatná. Dokonce si dovolím říct, že jde o jeden z nejlepších balíčků v PS Plus za poslední dobu.

Zaprvé tu najdete Tony Hawk's Pro Skater 1+2 ve verzi pro Playstation 4 a 5. V recenzi jsme u téhle předělané kolekce vyzdvihli zábavnou hratelnost, povedený vizuál i soundtrack.

Druhým titulem je JRPG Yakuza: Like A Dragon (opět verze pro Playstation 4 a 5), slovy naší recenze "strhující mafiánské drama s velkým srdcem".

A poslední kousek si užijí fanoušci menších her a hádanek. Plošinovka z roku 2017 Little Nightmares je roztomilá hra plná hororových prvků, které jsme mimochodem stejně jako oběma už zmíněným titulům dali silných 9 bodů z deseti (recenze zde).

O únik trojice her se opět postarala webová stránka Dealabs a uživatel billbil-kun. Dá se tedy očekávat, že stejně jako v červenci bude i tento seznam pravdivý. Sony ale zatím informace (ostatně jako dříve) nepotvrdila.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama