Povedená akce a oddechovka zdarma na Epic Games Store
Novinka Povedená akce a oddechovka zdarma na Epic Games Store

Povedená akce a oddechovka zdarma na Epic Games Store

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Windows PC

Tentokrát si přijdou na své jak přívrženci náročných akcí, tak i zájemci o uklidňující zážitky.

Reklama

Co si budeme nalhávat. Sedm dní zpátky, kdy se měnila nabídka her zdarma v rámci rozdávání na Epic Games Store, jsme se dočkali dvou sice zajímavých, avšak maličkých titulů, které určitě nepotěšili každého. Tento týden však bude diametrálně odlišný, jelikož si zájemci budou moci aktivovat velice povedený kousek z minulého roku, a k tomu i kolekci dvou relaxačních her.

Remnant: From the Ashes

Tento titul od Gunfire Games (Darksiders III) skoro přesně před rokem překvapil mnoho fanoušků akčních stříleček ze třetí osoby, jelikož ono střílení převedl do mechanik podobným souls-like hrám, čemuž odpovídala i náročnost celé hry. Válčilo se následně v post-apokalyptickém světě, jenž obydlují prazvláštní monstra, která častokrát připomínají i různou havěť z děl H.P. Lovecrafta. Nicméně na své cesty nebudete sami, kdy se k vám mohou přidat i další dva přátelé.

The Alto Collection

Kompilace dvou dílů z původně mobilní série Alto stojí ve velkém kontrastu s Remnantem, jelikož vám umožní zažít relaxační snowboardový (případně sandboardový) sjezd skrze malebně stylizované lokace skrze více než 120 úrovní, v nichž budete plnit 360 výzev. K tomu vám bude hrát podařená hudba, přičemž si pocit uvolnění můžete ještě více umocnit ve speciálním Zen módu.

Oba tituly si do své knihovny můžete přidat do 20. srpna.

Dále také připomínáme, že do zítřejší třetí hodiny odpolední můžete zdarma získat strategii A Total War Saga: TROY.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama