Povstala Zombie Army 4: Dead War
Zombie Army 4: Dead War Novinka Povstala Zombie Army 4: Dead War

Povstala Zombie Army 4: Dead War

Michal Jonáš

Michal Jonáš

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Ode dneška se můžete připojit k zombie odboji v nakažené Itálii.

Reklama

Dnes se na pulty obchodů vyvalila horda zombíků Wehrmachtu v podobě čtvrtého dílu Zombie Army 4: Dead War. Hra navazuje na trio předchozích vydání série Zombie Army. Úvodní díl Sniper Elite: Nazi Zombi Army vycházel z druhé odstřelovačské hry Sniper Elite V2, takže se také odehrával v Berlíně a s kooperací až pro 4 hráče vyšel v roce 2013.

Ještě ten samý rok vyšel i druhý díl Sniper Elite: Nazi Zombi Army 2, který se opět vrací do Berlína. Dva roky na to se objevil třetí díl rovnou v podobě graficky a technicky vylepšené trilogie s oběma předešlými tituly jako Zombie Army Trilogy. Tato sada kromě 3 kampaní s 15 misemi napříč 3 hrami a 16 postavami nově nabídla i režim Horda odehrávající se na 5 mapách.

A nyní po 5 letech velké britské studio Rebellion přišlo se čtvrtým dílem, jenž pro PC vychází pouze digitálně na Epic Games Store a pro konzole PS4 a X1 digitálně i krabicově. PC verze je dost drahá, protože cenovka 49,99 EUR značí v přepočtu 1250,-. To už jsou levnější krabicové konzolovky za 1199,-. K nim na Xzone do vyprodání zásob zadarmo dostanete bonusového protagonistu nemrtvého letce Hectora:

 

Povstala Zombie Army 4: Dead War

 

Pro veškeré informace si přečtěte naše preview a dojmy z hraní + velkou recenzi (7/10) z pera Davida Bernarda, oficiální webové stránky hry jsou zde. Níže ještě čerstvý trailer připomínající dnešní vydání hry:

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?=12&v=WxvexdBv7V4[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama