Power Rangers: Battle For The Grid je nová bojová hra
Power Rangers: Battle For The Grid Novinka Power Rangers: Battle For The Grid je nová bojová hra

Power Rangers: Battle For The Grid je nová bojová hra

Denis Růžička

Denis Růžička

1
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Vychází v dubnu pro všechny konzole, ale na PC až později.

Reklama

Společnosti nWay, Hasbro a Lionsgate oznámily hru na motivy Strážců vesmíru s názvem Power Rangers: Battle For The Grid. Jedná se o akční bojovou hru, která se bude prodávat za dvacet euro a sběratelská edice, jež zahrne Season Pass bude stát kolem čtyřiceti euro. Season Pass obsahuje tři další charaktery a jejich arkádový příběh, různé skiny a lidé co si hru předobjednají navíc dostanou exkluzivní Green Ranger V2 charakter a digitální Art book.

Power Rangers: Battle For The Grid bude skvělá bojová záležitost, zvlášť pro fanoušky těchto superhrdinů. Dříve vyšlo her na toto téma dost a bude tedy skvělé vidět znovu tuto partu v nové grafice.

Hra nabídne klasické Strážce vesmíru, tak jak je známe. Otestujeme své dovednosti proti svým přátelům nebo hráčům z celého světa. Bude zde jednoduchý bojový systém, který by ani nováčkům neměl dělat žádný problém, a i oni se snadno mohou stát mistry. Hře nebude chybět ani cross-platform, ovšem zatím nebude na PS4.

Power Rangers: Battle For The Grid vychází v dubnu na PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. PC verze vyjde později tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama