Práce na třetí Bayonettě jdou údajně velice dobře
Bayonetta 3 Novinka Práce na třetí Bayonettě jdou údajně velice dobře

Práce na třetí Bayonettě jdou údajně velice dobře

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Nintendo Switch Switch

Hra je pořád ve vývoji a fanoušci se na ní stále mohou těšit.

Reklama

Těch vyloženě skvělých frenetických hack and slash akcí je vlastně docela málo, avšak série Bayonetta se k nim jisto jistě řadí.

Parádní soubojový systém, opulentní potyčky s bossy, zajímavý design nepřátel a především charismatická a nebezpečně sexy hlavní protagonistka totiž dohromady tvoří mix, jemuž fanoušci žánru jen těžko odolávají.

I proto je třetí díl velice očekávaným pokračováním, přičemž od vydání druhého dílu uběhlo více jak 6 let, tudíž hlad je veliký.

Bohužel nám alespoň prozatím musí pouze stačit kratičký oznamovací teaser, jenž se do světa podíval už v roce 2017 na dobových The Game Awards.

Jinak o hře stále nemáme mnoho informací, snad jen to, že stejně jako v případě dílu druhého, i tentokrát se s největší pravděpodobností bude jednat o exkluzivitu pro Nintendo platformu.

Nyní však přichází Hideki Kamija z PlatinumGames, který v rámci kratičkých rozhovorů pro server Famitsu, jenž vyzpovídal koncem roku autory, tvůrce a producenty ohledně jejich plánů do budoucna (všechny příspěvky si můžete u nás přečíst zde), prozradil, že práce na hře pokračují, přičemž jdou velice dobře, takže se hráči nemusí bát toho, že by titul byl zrušen.

Datum vydání je ale stále ve hvězdách, takže musíme doufat, že čekání bude stát za to.

Každopádně pokud vlastníte konzoli Nintendo Switch a chtělo by se vám vyzkoušet první dva díly, tak si oba můžete zakoupit v oficiálním NIntendo eShopu.

Já vás posléze odkážu na naši starší recenzi, která porty těchto dílů zhodnocuje poměrně zevrubně, přičemž si jejich kombo odneslo krásných 8 bodů z 10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama