Pracuje se na filmové adaptaci Firewatch
Filmy/Seriály Firewatch Novinka Pracuje se na filmové adaptaci Firewatch

Pracuje se na filmové adaptaci Firewatch

Dominik Tománek

Dominik Tománek

2

Podruhé to snad už vyjde.

Reklama

Kriticky velmi dobře přijatá indie hra Firewatch by se konečně měla dočkat filmové adaptace (mluví se ale i o seriálu). O filmovou verzi se postará produkční společnost Snoot Entertainment ve spolupráci s vývojáři z Campo Santo.

V roce 2016 měli hráči šanci vžít se do role strážce národního parku Henryho. Ten pomocí vysílačky komunikuje s jeho nadřízenou Delilahou, s kterou si následně vytvoří vcelku komplexní emoční vztah. Na podivně roztomilém walking simulatoru pracovali „odpadlíci“ z Telltale Games, kteří předtím dělali na adaptaci The Walking Dead. Netřeba dodávat, že tedy rozhodně vědí, jak dělat emotivní příběh a dobrou zprávou je, že se budou podílet i na připravovaném filmu.

Pracuje se na filmové adaptaci Firewatch

Nutno dodat, že toto není první pokus o filmové zpracování Firewatche. V minulosti se o to pokusila společnost Good Universe, která měla i koupená práva. Následně ji ale koupila větší společnost Lionsgate, v reakci na to si Campo Santo vzali práva zpět a od té doby se hledal nový adept.

Na to, jak celá záležitost dopadne, si budeme muset počkat. Od dob legendárního filmu Telefonní budka ovšem víme, že kvalitní konverzačka může fungovat i na velkém plátně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama