Pracuje se na novém dílu ze série Skate
Skate Novinka Pracuje se na novém dílu ze série Skate

Pracuje se na novém dílu ze série Skate

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Pokračování se z internetových mýtů konečně přesunulo do reality.

Reklama

Stream EA Play Live nastínil budoucnost her od této společnosti, mezi kterými můžeme nalézt i menší tituly, jako Rocket Arena či adventura Lost in Random. K těm menším hrám ale rozhodně nepatří velice populární série Skate, jejíž třetí a zatím poslední díl vyšel v roce 2010 na PlayStation 3 a Xbox 360.

Fanoušci proto velice odhodlaně volali po dalším pokračování, z čehož pak vzniklo v podstatě internetové meme, jelikož Electronic Arts se jednoduše rozhodlo, že si na něj budeme muset počkat.

Během včerejšího zmiňovaného streamu jsme se nicméně dočkali alespoň malinkého uklidnění, jelikož na jeho konci se objevilo kratičké video, kde dva vývojáři Cuz Perry a Deran Chung, kteří byli součástí i původního týmu, jenž pracoval na Skate 3, přišli s oznámením, že nový Skate je skutečně ve výrobě.

Zatím se k němu neví skoro žádné informace, ba ani není jisté, zda se bude jmenovat Skate 4, což je zapříčiněno opravdu ranou fází vývoje, ve které se momentálně nachází.

Na internetu se následně začaly objevovat zvěsti, že by se dost možná mohlo jednat o mobilní titul Skate Mobile, avšak to bylo vzápětí vyvráceno, jelikož online skateboardingový magazín Jenkam již stihl vyzpovídat oba vývojáře z videa, kdy došlo k ubezpečení, že se skutečně jedná o plnohodnotnou novou hru.

A tak se můžeme začít pomalu modlit, aby se autorům povedla.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama