Pracuje se na Red Dead Redemption 2?
Red Dead Redemption Novinka Pracuje se na Red Dead Redemption 2?

Pracuje se na Red Dead Redemption 2?

Roman Bičan

Roman Bičan

3

Vývojářské studio Rockstar může slavit velký úspěch. Jejich nejnovější free-form titul, Red Dead Redemption, uspěl opravdu znamenitě. Přemýšlí autoři nad druhým dílem?

Reklama

V pátek minulého týdne jsme vás informovali o tom, že western Red Dead Redemption prodal na platformy Xbox 360 a PlayStation 3 již 6.9 milionů originálních kopií, přičemž i dnes, několik měsíců po vydání, se hra stále drží vysoko v žebříčcích prodejnosti. Hranice sedmi milionů tedy bude překonána relativně brzy. O PC verzi zatím bohužel nepadlo žádné oficiální vyjádření, ale dle spekulací bychom jej měli na pultech obchodů vidět již na letošní podzim.

Hráče, kteří RDR již proklepli a chtěli by nějaké další rozšíření jistě bude zajímat následující text. Zahraniční herní server MCVuk vyzpovídal jednoho ze zaměstnanců Rockstaru, od něhož se dozvěděl, že se nedávno začalo pracovat na sequelu. Pracovní název, jenž může být i konečný, je Red Dead Revolution.

Bohužel, oficiálně není nic potvrzeno, takže s pokračováním RDR se nedá počítat najisto. Uvidíme, jak se situace vyvine a budeme vás informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama