Přečtěte si, co všechno získáte zdarma na Betano.cz
Novinka Přečtěte si, co všechno získáte zdarma na Betano.cz

Přečtěte si, co všechno získáte zdarma na Betano.cz

Inzerce

Inzerce

6

Přes appku i webové rozhraní můžete také sledovat stovky přímých přenosů denně.

Reklama

Štědrý bonus zdarma k registraci, hromadu volných zatočení do začátku i možnost bavit se sledováním sportovních live streamů – včetně těch esportových. Přečtěte si, co všechno získáte zdarma na Betano.cz.

Hra právě začíná. Betano.cz je česká pobočka renomované zahraniční sázkové kanceláře, která už i u nás posouvá hranice online zábavy. Zdaleka nejde jen o kurzy, sport a sázky. Přesvědčte se sami; za dokončení jednoduché online registrace od Betana dostanete pestrý balíček vstupních bonusů, které vám dají možnost si všechny vymoženosti Betano.cz pohodlně vyzkoušet.

Registrujte se u Betana ZDE a získejte bonusy zdarma

Do Česka sázková kancelář Betano.cz vstoupila v roce 2022, za sebou však má dlouholeté působení v zahraničí. Na řadě evropských i jihoamerických trhů je dokonce jedničkou v oblasti kurzového sázení, už několikrát získala prestižní ocenění EGR Awards – včetně toho pro nejlepší sázkovku světa za loňský rok.

Milovníci sázení u Betana obdivují šíři kurzové nabídky, netradiční typy sázek i neutuchající přísun promo akcí a výzev. Takové plnění sázkařských misí si svou zábavností v ničem nezadá s nejnapínavějšími herními tituly.

Vytvořte si online účet kliknutím zde a přesvědčte se sami; za dokončení plné online registrace Betano novým zákazníkům jako jeden ze vstupních bonusů dává sázku zdarma v hodnotě 100 Kč. Že vám sporty nic neříkají? Esporty už vám jistě budou bližší a u Betana si můžete vsadit i na ně.

Uvítací balíček je ale mnohem bohatší – stejně jako je rozsáhlejší i nabídka služeb této moderní sázkovky. Betano.cz totiž provozuje také online casino s rozmanitou nabídkou stovek her od předních výrobců. Pobavit se u progresivních automatů, zkusit štěstí na ruletě, zažít vzrušení z rostoucího jackpotu? Zábava je pro vás připravena 24 hodin denně, stačí pár kliknutí.

Začátky vám přitom zpříjemní bonus v podobě 250 free spinů zdarma. Tato volná zatočení platí pro hru Multi Vegas 81, která patří k vůbec nejpopulárnějším online slotům u nás. Ne náhodou.

Ve svém online casinu Betano pravidelně pořádá turnaje o zajímavé prize pooly. Těšit se můžete i na speciální promo akce, oblíbené jsou například variace na kolo štěstí, kde si jednou denně můžete zkusit vytočit zajímavou odměnu.

Toto virtuální Vegas – a stejně tak i sekci kurzového sázení – můžete mít vždy po ruce. Mobilní aplikace Betana pro Android a iOS je pravidelně udpatována a vylepšována, slova o uživatelské přívětivosti a intuitivnosti můžeme z vlastní zkušenosti podepsat.

Přes appku i webové rozhraní pak můžete také sledovat stovky přímých přenosů denně. Tyto online live streamy se neomezují čistě na sportovní události, k vidění jsou i zápasy v těch největších herních peckách, od CS:GO přes DOTA 2 a League of Legends až po Starcraft. Platit za několik vysílacích služeb? U Betana přenosy najdete pohromadě a zdarma.

Za relativně krátkou dobu si Betano.cz, držitel platné české licence, v Česku vytvořil velmi silnou pozici. O síle značky svědčí spolupráce s předními sportovními kluby – fotbalové Sparta a Plzeň nebo hokejové Pardubice a Kometa – i to, že hlavní reklamní tváří je Libor Bouček.

Betano v České republice neprovozuje žádné kamenné pobočky, všechny služby poskytuje výhradně online. To má jednu obrovskou výhodu: založit si účet, vyzvednout bonusy zdarma a začít se bavit můžete klidně teď hned, bez složitého cestování a vyřizování. Hra právě začíná, užijte si ji.

18+ | Hrajte zodpovědně. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama