Everspace 2 Novinka Předběžný přístup Everspace 2 má datum vydání

Předběžný přístup Everspace 2 má datum vydání

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Vesmírná akce je vzdálená jen kousek.

Reklama

Rockfish Games jsou tvůrci, kteří v roce 2017 do světa vypustili vesmírnou roguelike hru Everspace, která nebyla ale vůbec špatná a vlastně i dost úspěšná.

Proto netrvalo příliš dlouho a autoři ohlásili vývoj druhého dílu, jenž ovšem poměrně překvapivě bude diametrálně odlišný od svého předchůdce.

Tentokrát se totiž bude jednat o singleplayerový looter shooter v kompletně otevřeném světě s hromadou RPG elementů a prozkoumávání nejzazších koutů vesmíru. Příběh se následně má točit kolem klona, jenž se chce stát plnohodnotným člověkem.

Titul měl do předběžného přístupu na PC dorazit již v minulém roce, avšak problémy spojené s koronavirem vývoj přeci jen trochu zkomplikovaly, tudíž jeho vydání bylo několikrát odloženo, a to až na leden letošního roku.

Nicméně to konečně vypadá, že se tento měsíc skutečně dočkáme, jelikož byla vydána nová ukázka (v náhledu), kdy společně s ní bylo ohlášeno i přesné datum vydání early accessu, které bylo nastaveno na 18. ledna.

V tento den hra dorazí na Steam a GOG.

Plná verze by pak mohla být vypuštěna v roce 2022, a to na PC, PlayStation 4 a Xbox One, kdy se ovšem dá počítat i s verzemi pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama