Předobjednávky ke hře God of War Ragnarök trhají rekordy
God of War Novinka Předobjednávky ke hře God of War Ragnarök trhají rekordy

Předobjednávky ke hře God of War Ragnarök trhají rekordy

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

15
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

O hru je velký zájem.

Reklama

Sony spustila předobjednávky k očekávané akční adventuře God of War Ragnarök. Před nedávnem jsme se dozvěděli, že novinka od studia Santa Monica vyjde 9. listopadu na konzole PS4 a PS5.

Hra je k dostání v několika různých edicích. Kromě základní edice je k dispozici digitální deluxe edice, která přináší několik in-game bonusů. Pro příznivce fyzických herních předmětů si vývojáři připravili hned dvě speciální edice. Základní sběratelskou edici doplňuje ještě vrcholná Jötnar edice, která navrch přidává mapu, vinylovou desku se soundtrackem a další drobnější bonusy.

Právě nejvyšší Jötnar edici ale bude pravděpodobně velmi složité za oficiální cenu sehnat. V obchodech, kde byla k dispozici, se totiž rychle vyprodala. Velký zájem o hru se ale netýká pouze sběratelských edic. Prvotní obří nápor hráčů po spuštění předobjednávek zaznamenaly i přední české herní obchody JRC a Xzone, jejichž e-shopy byly několik desítek minut mimo provoz.

Zakladatel a spolumajitel Xzone Martin Schovanec dokonce zahájení předprodeje God of War: Ragnarök označil za největší start v historii firmy. God of War: Ragnarök má tak podle všeho minimálně po prodejní stránce dobře našlápnuto.

Předobjednávky ke hře God of War Ragnarök trhají rekordy
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama