Předobjednejte si sběratelské edice Assassin’s Creed 4: Black Flag
Novinka Předobjednejte si sběratelské edice Assassin’s Creed 4: Black Flag

Předobjednejte si sběratelské edice Assassin’s Creed 4: Black Flag

Redakce

Redakce

Edice Bukanýra za 1998 Kč s vysoce kvalitní figurkou hlavního hrdiny a edice Lebky se sběratelským steelbookem a kvalitním artbookem za 1498 Kč.

Reklama

V našem obchodě Xzone.cz odstartovaly předobjednávky sběratelských edic Assassin's Creed IV: Black Flag ve verzích pro PC. Pokud se na nové dobrodružství těšíte, tak byste si neměli nechat ujít jednu ze dvou sběratelských edic.

K dispozici je edice Bukanýra za 1998 Kč s vysoce kvalitní figurkou Edwarda Keenwaye na vraním hnízdě Kavky (velikost 46 cm), vysoce kvalitní artbook, oficiální soundtrack, dvě litografie v obálce, sběratelská krabice a bonusový odemykatelný obsah v podobě 3 misí pro singleplayer (Black Island, Hidden Mistery, Sacrificed Secrets) a Captain Kenway's (2 meče pro hru jednoho hráče a oblek lovce pokladů do multiplayeru.

Edice Lebky za 1498 Kč nabízí kromě hry sběratelský steelbook, vysoce kvalitní artbook, oficiální soundtrack, dvě litografie v obálce, bonusový odemykatelný obsah v podobě 2 misi pro hru jednoho hráče (Hidden Mistery, Sacrificed Secrets) a Captain Kenway's Legacy (2 meče pro hru jednoho hráče a oblek lovce pokladů do multiplayeru).

V nabídce je také klasická verze ve speciální edici za 1098 Kč s misí pro hru jednoho hráče (Sacrificed Secrets), Captain Drake's Outfit (oblek, 2 pušky a 2 meče) a Captain Kenway's Legacy (2 meče pro hru jednoho hráče a oblek lovce pokladů do multiplayeru).

Assassin's Creed IV: Black Flag vyjde s českými titulky.

Konzolové verze hry uvedeme do předprodeje, jakmile budou oficiálně oznámeny českým vydavatelem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama