Předobjednejte si Watch Dogs a získejte krásný steelbook
Watch Dogs Novinka Předobjednejte si Watch Dogs a získejte krásný steelbook

Předobjednejte si Watch Dogs a získejte krásný steelbook

Redakce

Redakce

Za předobjednávká hackerské akce od nás obdržíte oficiální steelbook a další bonusy <strong>+ soutěž o tričko, zápisník a plakát</strong>.

Reklama

Konec května se nezadržitelně blíží, hackerská akce Watch Dogs právem patří mezi nejočekávanější hry léta. Předobjednejte si hru v našem obchodě Xzone.cz a získejte zdarma krásný oficiální steelbook společně se speciální edicí za cenu běžné. Ta obsahuje singleplayer misi (DLC balíček Průlom), po jejímž dokončení Vám hra odemkne Vehicle Expert perk, který Vám zpřístupní vozidla od jistého ilegálního kontaktu zdarma a další vozidla se slevou.

Navíc od nás za předobjednávku obdržíte ještě exkluzivní cyberpunkový balíček obsahující luxusní cyberpunkový oblek a pistoli.

Předobjednejte si Watch Dogs pro PC za 1298 Kč, pro PlayStation 3 a Xbox 360 za 1398 Kč nebo pro PlayStation 4 a Xbox One za 1598 Kč. Všechny verze obsahují profesionální české titulky.

PS3 a PS4 verze Watch Dogs navíc obsahují exkluzivní DLC. Po vydání hry si budete moci zdarma z PlayStation Network stáhnout dodatečný obsah, který rozšíří příběhovou část o 60 minut hraní.

Soutěž s Watch Dogs

Oficiální česká Facebooková stránka Watch Dogs si pro vás připravila soutěž o plakát Watch Dogs.

,,Jak možná víte, hlavní hrdina hry Watch Dogs, Aiden Pearce, dokáže svým chytrým telefonem "profilovat" lidi. To znamená, že například vidí jejich základní údaje (věk, povolání, příjem), či věci, jimiž se v nedávné době provinili (záznam z trestního rejstříku)."

,,Vaším úkolem bude vyplnit připravenou šablonu - jak jinak - vtipnými texty (inspirovat se můžete obrázkem u tohoto příspěvku). Šablonu naleznete tady: http://imgur.com/a/SWU92"

,,Tři nejlepší získají plakát Watch Dogs. První místo k němu však navíc dostane tričko a druhé stylový zápisník. Příspěvky samozřejmě posílejte na klasickou e-mail adresu (ubisoftcze@gmail.com). Uzávěrka je tento pátek ve 14:00. Přejeme hodně štěstí."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama