As Dusk Falls Novinka Předplatitelé PS Plus Premium si mohou zdarma vyzkoušet zajímavou příběhovku

Předplatitelé PS Plus Premium si mohou zdarma vyzkoušet zajímavou příběhovku

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hra vyšla na PlayStationu teprve před několika dny.

Reklama

Zástupci PlayStationu do nejdražší varianty služby PlayStation Plus s podtitulem Premium přidali další trial. Konkrétně se jedná o příběhový titul As Dusk Falls, který v červenci roku 2022 vydalo studio Interior Night. Až do nedávna byl ale tento veskrze pozitivně přijatý počin k dispozici pouze na PC (Steam) a konzolích Xbox One a Xbox Series X/S. Jelikož vývoj hry z pozice vydavatele podpořil samotný Microsoft, tak byla dosud platná konzolová exkluzivita pochopitelná.

Na konzole PlayStation 4 a PlayStation 5 se hra dostává až nyní, na což se vývojáři snaží kromě jiného upozornit právě zmíněným trialem, který předplatitelům PS Plus Premium umožní hru bezplatně vyzkoušet po dobu jedné hodiny. V případě následného zakoupení plné verze bude možné pokračovat v uloženém postupu z trialu. Bližší informace o hře As Dusk Falls vám nabídne naše recenze, ve které jsme titulu udělili známku 7/10 a následující verdikt:

„Nejdůležitější je vědět, že As Dusk Falls je v první řadě interaktivní drama a až potom hra. Splňuje povinnost dobrého příběhu, který ozvláštňuje grafickým zpracováním. I to má ale nedostatky, když dojde na záběry prostředí. Quick time eventy se v žánru stále drží a příliš zábavy nepřinášejí. Trochu navíc působí i point-and-click pasáže. Všechno ale dohání systém rozhodování a podpořená znovuhratelnost, ačkoli ani tady autoři nevystupují ze zažitých formulí. Multiplayer je příjemný bonus. Hledáte-li hru „skoro jako od Quantic Dream“, potom je As Dusk Falls dobrá volba.“

Předplatitelé PS Plus Premium si mohou zdarma vyzkoušet zajímavou příběhovku
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama