Předplatné Humble Choice mění svou podobu
Novinka Předplatné Humble Choice mění svou podobu

Předplatné Humble Choice mění svou podobu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Windows PC

Vrací se ke kořenům a nabídne svou vlastní aplikaci.

Reklama

Humble Choice je předplatitelská služba, za jejíž pomoci můžete měsíčně získat hned několik PC titulů (lednovou nabídku naleznete tady), kdy jejich počet záležel na tom, jaký jste měli zvolený předplatitelský plán. Společnost Humble Bundle se však na základě zpětné vazby od komunity rozhodla ke změnám.

Ty hlavně budou znamenat, že se vše sjednotí pod jednu základní cenu, která byla stanovena na 11,99 amerických dolarů (či regionální alternativu), přičemž za to získáte všechny dostupné měsíční hry (tedy se vrací k původnímu způsobu).

To by následně mělo pomoci tomu, že každý měsíc za tento poplatek získáte tu možná nejlepší protihodnotu, kdy počet jednotlivých her se bude lišit každým měsícem.

Všichni předplatitelé navíc budou mít přístup ke speciální kolekci her zvané Humble Games Collection, která se bude každým měsícem rozšiřovat. Mezi prvními tituly zde naleznete Forager, Wizard of Legend, Dodgeball Academia, Unsighted a Void Bastards.

K těmto hrám budete mít přístup skrze novou aplikaci, kterou bude třeba stáhnout. Hrát je půjde pouze v době aktivního předplatného.

V této aplikaci také naleznete více než 50 bezplatných indie her bez DRM, a to v rámci tzv. Vaultu (Trezoru), který nahrazuje Humble Trove. Navíc jako aktivní předplatitel získáte v obchodě Humble Store slevu až 20 %.

5 % od každého zákazníka pak poputuje na vybranou charitu.

Tyto změny se projeví už v únorové nabídce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama