Novinka Předplatné Ubisoft+ vychází na Xboxu

Předplatné Ubisoft+ vychází na Xboxu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Za vyšší cenu však nabízí méně titulů než varianta pro PC.

Reklama

Ubisoft v návaznosti na četné spekulace oficiálně oznámil a obratem rovnou přinesl své předplatné Ubisoft+ na konzole Xbox One a Xbox Series X/S. Varianta primárně určená pro konzole od Microsoftu nese název Ubisoft+ Multi Access. Zástupci francouzského vydavatele ale potvrdili, že s touto verzí předplatného budou moci jednotlivé hry z knihovny hrát uživatelé na Xboxu i PC.

Knihovna Ubisoft+ Multi Access ale na druhou stranu neobsahuje tituly, které jsou exkluzivně dostupné právě na PC. Jedná se především o strategie a různé starší tituly, které nikdy na Xbox nevyšly. Z tohoto důvodu paradoxně nová verze předplatného obsahuje v porovnání se stávajícím Ubisoft+ pro PC o poznání méně titulů. Zatímco Ubisoft+ ve verzi pouze pro PC jich obsahuje přes 130, tak Ubisoft+ Multi Access nabízí pouze něco málo přes 60 her, jejichž výčet si můžete prohlédnout na oficiálních stránkách.

Navzdory tomuto hendikepu Ubisoft+ Multi Access stojí měsíčně 18 eur/439 Kč, což je o tři eura více než stávající PC varianta. Možná trochu překvapivě nebude Ubisoft+ Multi Access ani součástí předplatného Xbox Game Pass Ultimate. Kromě verze pro PC a čerstvě vydané nové variantě pro Xbox i PC je služba už nějaký čas k dispozici také na PlayStationu. V tomto případě je k dispozici samostatně za 15 eur nebo prostřednictvím varianty s názvem Classic jako součást předplatného PlayStation Plus Extra/Premium.

Předplatné Ubisoft+ vychází na Xboxu
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama