Předstartovní gameplay Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin
Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin Novinka Předstartovní gameplay Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Předstartovní gameplay Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch Windows PC

A úvodní film hry připomíná blížící se vydání.

Reklama

Společnost Capcom vydala úvodní film ze hry Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin. Co je ale pro nás ještě důležitější, několik internetových stránek nasdílelo nová vlastní gameplay videa z hraní hry dva týdny před jejím oficiálním vydáním.

Úvodní film

Hra Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin je jedinečným mixem série Monster Hunter a her typu Pokémon. Milovníkům RPG žánru chce zprostředkovat unikátní zážitek s bohatým příběhem, kouzelnými postavami, náročnými úkoly a setkání se známými monstry ze série.

Ve hře se ujmete role mladého Monster Ridera, který umí využít Kinship Stone a vytvořit si s monstry silné pouto posléze vylepšovat jejich dovednosti a prohlubovat vztahy.

Příběh hry začíná velkým zmizením Rathalosů, ke kterému dochází po celém známém světě. Navíc hned na začátku příběhu potkáte wyverianskou dívku, která znala vašeho dědečka. Té bylo svěřeno vejce, ale neví, co v něm je. Osud celého světa visí na vlásku a samozřejmě na vás.

Gameplay ukázky

Capcom

Famitsu

V-Jump

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin má pro Switch a přes Steam pro PC vyjít 9. července. Switch verze hry můžete již nyní předobjednávat v obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Zdroj: Capcom, Famitsu a V-Jump

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama