Alfred Hitchcock - Vertigo Novinka Představena adventura Alfred Hitchcock - Vertigo

Představena adventura Alfred Hitchcock - Vertigo

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Inspirována kultovním snímkem.

Reklama

Včera se uskutečnila akce Guerilla Collective Showcase, během níž jsme se dočkali oznámení několika her.

Mezi nimi byl i titul Alfred Hitchcock - Vertigo od týmu Pendulo Studios (Blacksad: Under the Skin) a vydavatelské společnosti Microids.

Jedná se o adventurní psychologický thriller, kde se ujmeme role spisovatele Eda Millera, který vyvázne z nepříjemné bouračky v podstatě bez šrámu. Nicméně ve vraku auta nebyl nalezen nikdo jiný než on, avšak Ed si je naprosto jistý, že cestoval se svou ženou a dcerou. Díky tomuto nepříjemnému zážitku začne trpět právě na pocity porušení rovnováhy (vertigo), kdy po zahájení terapie se pokusí zjistit, co se toho osudného dne stalo.

Samotné zjišťování této pravdy pak bude probíhat v několika časových rovinách a skrze pohled tří postav.

Jak už samotný název napovídá, tak je titul inspirován kultovním snímkem Alfreda Hitchcocka - Vertigo, avšak hlavní narativní návrhář, Josué Monchan, tvrdí, že zde nalezneme styčné plochy i s dalšími jeho snímky, jako je Rozdvojená duše, Rebecca či Psycho.

Níže se můžete podívat i na krátký vývojářský deníček.

Datum vydání je přichystáno na konec letošního roku, kdy se dočká PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama