Představena další frakce pro Dune: Spice Wars
Dune: Spice Wars Novinka Představena další frakce pro Dune: Spice Wars

Představena další frakce pro Dune: Spice Wars

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Parazitujte na sousedech za pomoci Pašeráků.

Reklama

Tým ze Shiro Games, tedy autoři Northgard či Evoland, nám v budoucnu nabídnou další strategickou záležitost, a to Dune: Spice Wars. Ta bude kombinovat 4X a real-time prvky, kdy se bude odehrávat na pouštní planetě Arrakis, kterou se pokusíte ovládnout.

A ovládnout se ji pokusíte skrze jednu z dostupných frakcí, přičemž prozatím byli představeni pouze Atreidové a Harkonnové. Včera nám však byla odhalena frakce třetí, kterou jsou Pašeráci.

Těm bude šéfovat Esmar Tuek, jenž patří k nejrespektovanějším členům a má vazby s různými rody či jinými frakcemi. Mezi členy jeho rady následně nalezneme Drisq, jenž se stará o logistiku operací, jeho syn Staban Tuek, vedoucí bezpečnosti Bannerjee i odborník na obchod s vodou - Lingar Bewt.

Představena další frakce pro Dune: Spice Wars

Celá frakce se specializuje na optimalizaci svých ekonomických výsledků, kdy parazitují na vývoji sousedů a jsou schopni rychle vydrancovat i to nejmenší bohatství na Arrakisu.

Mezi jejich unikátní jednotky pak patří oportunističtí Scavengeři, Wreckeři, kteří využívají chemických zbraní na snížení zásob protivníka, přesní Snipeři, lovci odměn v podobě Free Company (Svobodná společnost) a bojové drony.

Dune: Spice Wars dorazí letos do předběžného přístupu na PC.

Hru si můžete přidat do seznamu přání na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama