Představena další hrdinka do League of Legends
LoL Novinka Představena další hrdinka do League of Legends

Představena další hrdinka do League of Legends

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Windows PC Apple Mac

Samira je takovou ženskou variací na Danteho ze série Devil May Cry.

Reklama

League of Legends je dlouhá léta populárním MOBA titulem, jenž se pravidelně drží v žebříčcích nejhranějších her na PC. Proto do něj musí společnost Riot Games vydávat pravidelné aktualizace, které udrží hratelnost svěží.

Mezi takové aktualizace patří i přidávání nových šampiónů, kdy jeden takový byl představen i během včerejšího dne.

Tentokrát se jedná o hrdinku Samiru, která oplývá přezdívkou The Desert Rose (Písečná růže), specializující se spíše na útoky na dálku, které jí umožňuje dvojice jejich pistolí, avšak poradí si i na blízko, díky svému velkému meči.

Ve své podstatě se dá říci, že se jedná o takovou ženskou verzi Danteho z Devil May Cry, jelikož Samira má dokonce své vlastní měřítko stylu, jehož úroveň ovlivňuje její rychlost a velikost magického poškození, které dává svým cílům, což je i její pasivní schopnost.

Aktivní schopnosti sice ještě oficiálně nebyly představené, avšak podle dřívějšího testování postavy by měly být následující:

  • Q - Flair: Silná střela dávající fyzické poškození, kdy v případě, že je tato abilita použita u nepřítele v dosahu chladné zbraně, tak Samira použije svůj meč.
  • W - Blade Whirl: Klasické roztočení meče kolem sebe, dávající dvakrát fyzické poškození a zničí všechny případné střely v cestě
  • E - Wild Rush: Samira rychle proběhne skrze nepřátele, sekajíc je přitom, přičemž se zvyšuje její útočná rychlost. Schopnost se obnoví po zabití nepřátelského šampióna.
  • R - Inferno Trigger: Rychlá střelba kolem sebe po dvě sekundy, kdy každá střela dává fyzické poškození a aplikuje lifesteal. Každá střela má i šanci na kritický zásah. Lze použít pouze při stylovém hodnocení S.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama