Evil Dead: The Game Novinka Představena Evil Dead: The Game

Představena Evil Dead: The Game

Ondřej Partl

Ondřej Partl

9
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Ashy Slashy se vrací do videoherních vod.

Reklama

Pokud jste vyrůstali v osmdesátkách, případně v devadesátkách, nejspíše vám neunikl film režiséra a scenáristy Sama Raimiho, jenž se u nás jmenuje Lesní duch, přičemž ho můžete také znát pod originálním názvem Evil Dead.

Tento nízkorozpočtový snímek se stal v průběhu času kultem, jenž se dočkal dvou filmových pokračování a jednoho velice povedeného seriálu, jenž byl nedávno bohužel ukončen. Celá série pak byla postavena na postavě Ashe Williamse, jehož ztvárnil herec Bruce Campbell.

Tento filmový svět se následně dočkal i několika videoherních zářezů, přičemž od minulého roku můžeme za Ashe hrát i v survival online akci Dead by Daylight.

Na ceremoniálu předávání cen The Game Awards se nicméně představila kompletně nová hra, nazvaná jednoduše Evil Dead: The Game.

Na té spolupracuje Saber Interactive a Boss Team Games, přičemž se bude jednat o krvavou akci, kterou si můžeme užít jak v kooperaci, tak i v PvP.

Hra v sobě bude kombinovat všechny věci, jenž můžete znát skrze veškeré díly i zmiňovaný seriál, takže kromě Ashe Williamse dorazí třeba i jeho parťačka Kelly Maxwell.

Titul dorazí v roce 2021 na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama