Představené rozšíření přinese do Gwentu hromadu zaklínačů
Gwent: The Witcher Card Game Novinka Představené rozšíření přinese do Gwentu hromadu zaklínačů

Představené rozšíření přinese do Gwentu hromadu zaklínačů

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Windows PC Apple iOS Android Android

Dočkáme se 70 nových karet a jednoho klíčového slova.

Reklama

Karetní záležitost Gwent: The Witcher Card Game se od doby, kdy se na našich obrazovkách objevila v samostatné verzi poprvé, neskutečně proměnila, kdy autoři z CD Projektu RED vydali už poměrně slušnou řádku přídavků a taktéž ji různými způsoby upravují.

Samozřejmě to, jak se hra proměnila, nemusí sedět každému, a třeba osobně jsem upřednostňoval poněkud jednodušší počátky, než aktuálně už možná zbytečně zahlcující verzi, do které naskočit zpět už není úplně jednoduché.

Každopádně pokud patříte k pravidelným hráčům, tak vás jistě potěší oznámení zcela nové expanze pojmenované Way of the Witcher.

Jak jste jistě z ukázky a názvu správně odhadli, tak se rozšíření bude zaměřovat především na zaklínače, kdy se těchto krotitelů monster dočkáme v podobě několika kartiček, kdy přirozeně jednotliví zástupci budou rozděleni do zaklínačských škol, každá vynikající v něčem jiném. A chybět nebude ani mocný mág Alzur - jejich strůjce.

Celkově se tedy můžeme těšit na 70 nových karet (10 pro každou z frakcí a 10 neutrálních) a taktéž klíčové slovo Adrenalin.

Expanze do hry dorazí 8. prosince a vy si již nyní můžete předobjednat speciální Alzurův balíček, v němž naleznete 25 prémiových sudů s kartami, speciální herní desku a prémiovou neutrální kartu z připravovaného rozšíření, jenž lze použít ihned po koupi. Tento balíček vás vyjde na 42,79 eur (1 140 Kč).

Pokud by ale vaše srdce prahlo ještě po něčem navíc, můžete si pořídit Way of the Witcher kombo, v němž naleznete Alzurův balíček a k tomu navíc dostanete 10 levelů v Alzurově cestě (v podstatě takový battle pass), měnící se rub karet a titul "the Witcher". Tato nabídka vás vyjde na 47,09 eur (1 250 Kč).

Představené rozšíření přinese do Gwentu hromadu zaklínačů
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama