HITMAN 3 Novinka Představení Hitman 3 v nové ukázce

Představení Hitman 3 v nové ukázce

Ondřej Partl

Ondřej Partl

22
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Titul bude věrný svým předchůdcům.

Reklama

Chystaný titul Hitman 3 je vyvrcholením nové trilogie World of Assassination o holohlavém zabijáku s přezdívkou Agent 47 a od tvůrců z IO Interactive.

O titulu prozatím víme, že bude věrný svým předchůdcům, kdy se nám prozatím představily dvě lokace - anglické panství Thornbridge a upršené čínské město Čchung-čching.

Nejnovější ukázka (v náhledu) se ovšem zaměřuje přímo na samotnou hru, přičemž přináší velké množství záběrů přímo z jejího hraní.

Ta nám připomíná, že cíle, které budeme muset ve hře zneškodnit, patří k těm nejvíce hlídaným osobám na světě, tudíž bude potřeba velká dávka vynalézavosti, abyste mohli úspěšně dokončit váš kontrakt.

Proto budete muset dobře pozorovat své okolí, abyste byli schopni přijít s nepočitatelným množstvím způsobů, jak nepohodlné osoby odstranit. V rukou titulního holohlavého vraha se však může téměř vše proměnit v nebezpečnou zbraň, tudíž je možné přijít s velice kreativními způsoby odpravení.

Avšak správný tichý vrah kolikrát ani nepotřebuje zbraň. Stačí mu prostředí, za jehož pomoci lze vytvořit různé pasti, případně můžete zařídit, aby někdo špinavou práci udělal nevědomky za vás.

Představení Hitman 3 v nové ukázce

Během hraní budete následně postupovat skrze 20 mastery levelů, jenž vám odemknou nové startovní pozice, vybavení a zbraně. Na konci každé mise také získáte bodové ohodnocení, založené na tom, jak moc se vám dařilo. Samozřejmostí je řada několika výzev nazvaných Eskalace (Escalations) a Komplikace (Complications).

Hra vyjde 20. ledna na PC (s roční exkluzivitou na Epic Games Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S. Také bychom se měli dočkat speciální edice pro hybridní konzoli Nintendo Switch, avšak u ní se stále neví, kdy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama