Představení hry Multiversus
MultiVersus Novinka Představení hry Multiversus

Představení hry Multiversus

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Ambiciózní bojovka nabídne širokou škálu postav.

Reklama

Po několika únicích během posledních týdnů se to konečně potvrdilo. Společnost Warner Bros oficiálně oznámila Multiversus, svou bojovku ve stylu Smash Bros. Velkým lákadlem jsou potom jednotlivé postavy, za které budeme moct hrát. Na první ukázky se můžete podívat níže:

V případě postav se konkrétně jedná třeba o Batmana, Supermana, Wonder Woman, Toma a Jerryho, Shaggyho z animáku Scooby-Doo, Bugs Bunnyho či Aryu Stark z Her o trůny. Každá z postav bude mít jedinečné schopnosti pro ně typické. Například Batman může využít své kouřové bomby, Bugs Bunny prohrabávat tunely, Wonder Women přitahovat nepřátele, Superman útočit pomocí laserového vidění a Arya Stark zase měnit obličeje.

Představení hry Multiversus

Seznamem všech postav to ovšem nekončí. Společnost Warner Bros potvrdila, že hra bude mít rozsáhlé hlasové obsazení, včetně Kevina Conroye, Tary Strong, Matthewa Lillarda, Maisie Williams, Johna DiMaggia a Estelle. Dřívější úniky informací, včetně designových dokumentů ke hře, rovněž naznačují, že dalšími přidanými postavami budou Gandalf z Pána prstenů a Rick z Ricka a Mortyho.

Ačkoli je hra zaměřena hlavně na souboje 2 vs 2, bude obsahovat také souboje 1 vs 1. Hrát budete moct jak v kooperaci, tak samostatně. Hra vyjde v roce 2022 na platformy PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One a PC s plnou podporou cross-playe. Rovněž se hodí dodat, že hra bude free-to-play.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama